Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum

Látogatási szabályok

Látogatás előtt érdemes elolvasni
A múzeum látogatásához és szolgáltatásainak igénybe vételéhez  - a Múzeum Shopot kivéve - belépőjeggyel kell rendelkezni.
Kérjük, hogy látogatás közben tartsa be az alábbi szabályokat:

Tilos a műtárgyakat 20 cm-nél jobban megközelíteni, illetve megérinteni.

Tilos a kiállítóterekben ételt és italt fogyasztani.

RUHATÁR: használata díjtalan és kötelező műtárgyvédelmi okokból a következő esetekben: 30×40x20 cm-nél nagyobb méretű bármilyen táska és csomag, háton viselt hátizsák és hátitáska mérettől függetlenül, valamint esernyő és levetett kabát.
Kérjük, hogy kedvezményre jogosító igazolványukat tartsák maguknál ellenőrzés céljából.
Tilos bevinni a kiállítóterekbe ételt, italt, valamint állatot, növényt, szúró- és vágóeszközt, illetve gyermekjátékot. Élő állatot a ruhatárban sem lehet elhelyezni.
FÉNYKÉPEZÉS, VIDEÓZÁS:
A fényképek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Az időszaki kiállításon tilos bármilyen fényképezőgép, beépített fényképezővel ellátott mobiltelefon és videokamera használata.
Kérjük, a fotózást úgy végezzék, hogy azzal mások látogatását ne zavarják.
Videót csak előzetes bejelentés, egyeztetés után lehet készíteni.
MOBILTELEFON:
Kérjük, legyen tekintettel másokra: a kiállítóterekben halkítsa le és ne használja mobiltelefonját.
KISGYERMEK
: a szülőn elölről rögzített babahordozóban vihető be a kiállítóterekbe. A műtárgysérülés veszélye miatt más megoldás (pl. háti hordozó, nyakba emelés, babakocsi) nem megengedett. A babakocsi összecsukott állapotban sem vihető be.

TÁRLATVEZETÉS:
Kiállításainkon kizárólag múzeumunk képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést.

ZÁRÁS:
A kiállítások terét a múzeum épületének zárása előtt 10 perccel kérjük elhagyni, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a ruhatárban elhelyezett értékek átvételére.

DOHÁNYZÁS: Tilos a dohányzás a múzeum egész területén - beleértve a kertet is. Elektromos cigaretta használata az épületen belül nem megengedett.

KÖSZÖNJÜK SZÍVES EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

/var/www/szepmu/web/html/data/