SzolgáltatásokMúzeumpedagógiai tárlatvezetés

Interaktív, komplex múzeumpedagógiai foglalkozást tartalmazó tárlatvezetéssel várjuk a gyerek- és iskoláscsoportokat a Hold a felhők felett. Gróf Vay Péter püspök élete és japán műgyűjtése című kiállításunkhoz kapcsolódóan.

Születésnap a múzeumban

Ünnepeld a születésnapodat barátaiddal és családoddal a Hopp Múzeumban! Ha különleges születésnapi élményre vágytok, gyertek és ünnepeljetek barátaitokkal a múzeumban! Érdekes tárgyakat nézünk és tapintunk, közösen alkotunk. A szülinapi buli tervezése során a múzeumpedagógus a szülővel közösen választja ki a foglalkozás témáját, az életkori sajátosságok és az ünnepelt ízlésének figyelembe vételével. Az aktuális időszaki kiállítás bebarangolása után tárgyalkotással folytatódik a program. Az ünnepelt és családja gondoskodik a vendégekről, a szülinapi tortáról és az üdítőről. A foglalkozás időtartama, az ajándékozást és köszöntést is beleértve, maximum 2 óra.

Életkor: 7 - 99 évesek
Időtartam: 2 óra
Részvételi díj: 30.000 Ft / csoport
Maximális létszám: 15 fő


A Múzeum hozzátok megy!

A Múzeum bőröndje újból elindul óvodákba és iskolákba, hogy Ázsia kultúrájával, művészetével kapcsolatos, kihelyezett gyerekfoglalkozások keretében minél többen ismerhessék meg ezeket a távoli, de annál érdekesebb világokat.

A különböző korosztályos foglalkozásokon Ázsia egy-egy országában teszünk virtuális utazást- alkotós feladat kíséretében. A foglalkozások megrendelhetők iskolai kiszállással, tanóra keretében. A foglalkozás időtartama: 2x45 perc.

Előzetes bejelentkezés alapján. Bejelentkezés: katalin.szeivolt@hoppmuseum.hu

Részvételi díj: 25.000 Ft / csoport

KAPCSOLAT

Szeivolt Katalin, múzeumpedagógus
+36 30 294 9000
katalin.szeivolt@hoppmuseum.hu
Facebook oldal: Kati Keleten